Citykonferansen Nord 2018 31. oktober - 2. november 2018 Scandic Havet – Bodø

Citykonferansen Nord 2018

Vi gjentar suksessen, og inviterer for fjerde året på rad til Citykonferansen den 1. november i Bodø!

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er interessert og engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter fire år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Konferansen arrangeres i samarbeid med: Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge og Hundholmen Byutvik  Etter fagprogrammet inviterer vi til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen Nord 2018.   Se program

Pris: Fagkonferansen: Kr. 3950,- Banketten: Kr. 1250,- Alle priser eks. mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Program

Speakers

Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech
Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Geir Lundkvist
Hotelia AS
Geir Lundkvist
Hotelia AS
Geir Lundkvist er utdannet innen hotell- og restaurantledelse fra Norsk Hotellhøgskole. Han har mer enn 30 års erfaring fra hotellbransjen, med operativ drift av hotell, som en del av Scandics konsernledelse i Norden og som sjef for Scandic i Norge. Som Scandics toppsjef i Norge ledet Lundkvist over 1.000 ansatte gjennom en omfattende omstillingsprosess. Nøkkelkompetanse inkluderer: kjedeledelse, merkevarebygging, ekspansjon, kommersiell og effektiv drift gjennom et internasjonalt kjedenettverk.
Pål Njølstad
COO, Spacemaker.ai
Pål Njølstad
COO, Spacemaker.ai
* COO og ansvarlig for strategi, forretningsutvikling, kommersialisering og «customer success» i Spacemaker
* Bakgrunn som prosjektleder i McKinsey & Company og analytiker i ABG Sundal Collier
* Sivilingeniør fra NTNU med utveksling til Harvard University og London School of Economics
* Bachelor og Master i Økonomi fra Norges Handelshøyskole og Universitetet i Oslo
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen