Citykonferansen Bergen 2024 12. september 2024 Terminus

Citykonferansen Bergen 2024

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Vestland til Citykonferansen. Konferansen er etter åtte år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.

Programkomite Citykonferansen Bergen:
Tarje I. Wanvik, Plan og bygningsetaten Bergen kommune
Gunnar Hernborg, GC Rieber Eiendom
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Ingrid Sævold Moe, Harris Advokatfirma
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap

Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 12. september. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no

Program

Speakers

Marius Ulekleiv
Marius Ulekleiv
Marius Ulekleiv er for de fleste kjent som prisbelønt politimann og fra podcasten “Trygt Rom”. I 2022 åpnet han offentlig om sin mangeårige kamp mot angst, depresjon, selvmordstanker og utbrenthet, gjennom artikkelen “Store gutter gråter ikke” i Politiforum. Saken skapte stor oppmerksomhet, og har resultert i et gripende foredrag med samme tittel. Ulekleiv har med sine 14 år i politietaten vært en del av et tungt, operativt miljø.  Hans bakgrunn som profesjonell fotballspiller utgjør en CV som består av en karriere innenfor et prestasjonsmiljø preget av maskuline verdier og prestasjons jag.

 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen