Citykonferansen Bergen 2023 14. september 2023 Terminus

Citykonferansen Bergen 2023

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Vestland til Citykonferansen. Konferansen er etter syv år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

I år skal vi kåre vinneren av Cityprisen Vestland 2023. 
Formålet med Cityprisen er å premiere de byggherrer som gjennom sitt arbeid, strekker seg lengre med sine nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og utvikler bedre bygg, byer og tettsteder.

Prosjektet skal levere på alle rammer og kriterier beskrevet under:

- Næringsbygg, enten enkeltbygg eller klynge av bygg med næring som hovedformål, kan være kandidater.
- Boliger og funksjonsbygg kan inngå som underformål, men ikke fremstå som hoveddelen av prosjektet.
- Bygget må være tatt i bruk før nominering for å kunne vurdere alle kriteriene godt nok.

Les mer her.

Juryen for Cityprisen:
Per Fretheim (Juryleder), Mad
Sven Magnus Rivertz, Norsk Eiendom
Christine Kahrs, Paal Kahrs Eiendom
Jorunn Nerheim, OBOS

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.

Programkomite Citykonferansen Bergen:
Tarje I. Wanvik, Plan og bygningsetaten Bergen kommune
Gunnar Hernborg, GC Rieber Eiendom
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Ingrid Sævold Moe, Harris Advokatfirma
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap

Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 14. september. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no

Program

Speakers

Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen
Tenor, Den Norske Opera
Marius Roth Christensen har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han siden har gjort her en rekke ganger.

Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni, Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk, Pang i Turandot, Arturo i Lucia di Lammermoor, Tormod i Heimferd, Tinca i Il tabarro, Squeak i Billy Budd, Basilio i Figaros bryllup og Mester Olaus i Anne Pedersdotter. For sin innsats som Oronto i Alcina ble han kritikerrost blant annet i New York Times og Financial Times. Denne rollen debuterte han med ved Den Kongelige Opera i København i 2015. I 2012 hadde han sin debut ved Lyric Opera Dublin i rollen som Pinkerton i Madama Butterfly.

På operascener rundt om i Norge har han blant annet sunget Rodolfo i La bohème, Tamino i Tryllefløyten, Rinuccio i Gianni Schicci, Bastien i Bastien og Bastienne og Turiddu i Cavalleria rusticana. I tillegg har han sunget i flere musikaler, blant annet West Side Story, Jesus Christ Superstar, Carousel og Spelemann på taket. 
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe har en PhD i ferskvannsøkologi og er avdelingsleder for naturmangfold og økosystemer hos Rambøll. Hun har de siste 15 årene jobbet med forskning, rådgivning og fonsdforvaltning knyttet til miljø og økosystemer, med en ekstra interesse for hvordan samtidig ivareta natur og samfunn. Natur i by, hvilke tjenester naturen gir oss mennesker og hvordan i praksis jobbe med naturmangfold og økosystemtjenester i samfunnsprosjekter er blant de viktigste oppgavene Moe jobber med i dag. 
Anders Elling Petersen Johansen
Assosiert Partner, CMS Kluge Advokatfirma
Anders Elling Petersen Johansen
Assosiert Partner, CMS Kluge Advokatfirma
Anders Elling P. Johansen har brei og langvarig erfaring innan fast eigedom og kontraktsrett. Han bistår klientar med rådgjeving innanfor alle sider av rettshøve knytt til fast eigedom, og har vore involvert i ei rekkje store og komplekse eigedomsprosjekt og transaksjonar. Han bistår både grunneigarar, eigedomsutviklarar og utbyggjarar. Erfaringa inneber m.a. arbeid med kontraktar, fastlegging av rettar i grunnen, omstende knytt til det offentlege slik som plan- og bygningsrettslege problemstillingar, eigedomsorganisering, seksjonering, kjøp/sal og husleigerett. Johansen har også erfaring med strukturering av byggeprosjekt. Han er i tillegg autorisert som eigedomsmeklar, slik at han kan ivareta oppgjersfunksjonen i samband med gjennomføring av transaksjonar.
Lars Erik Wirsching
Daglig leder og partner, WPS Næringsmegling
Lars Erik Wirsching
Daglig leder og partner, WPS Næringsmegling
Lars Erik er en av regionens mest erfarne næringsmeglere med 17 års fartstid i bransjen, blant annet som regionsdirektør for Sparebanken NOR Eiendom, markedssjef Vital Eiendom, og senest som direktør for DNB Næringsmegling sitt Bergenskontor.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen