Byggtech 2018 28. - 29. november 2018 Vestlia Resort

Byggtech 2018

Byggtech er årets viktigste arena innen Tech for lederne i bygg - og eiendomsbransjen.
Konferansen tar pulsen på de viktigste teknologiske nyvinningene, og guider oss gjennom tech-jungelsen med fokus på kost-nytte. 
 
Fagprogrammet vil domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer som er relevante knyttet opp til konsekvenser som følge av ny teknologi, samt nye måter å jobbe på. Byggtech 2018 er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i eksklusive omgivelser på Vestlia Resort. I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å pleie nettverket av gode bransjekollegaer.
  Se program
Pris: Ordinær billett Kr. 12 900,- Tog (NSB komfort og transfer hotell) Kr. 790,-. Alle priser er eks. mva Prisen inkluderer overnatting 28-29 november, samt lunsj og middag onsdag, frokost og lunsj torsdag. Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig innen den 1. november.

Program

Speakers

Dag Ove Pettersen
Landssjef, Hydro building systems
Dag Ove Pettersen
Landssjef, Hydro building systems

Hydro Building Systems utvikler, tester, markedsfører og selger komplette byggesystemer i aluminiumprofiler for dører, skyvedører, vinduer, fasader, glasstak og solskjerming.
Vi utvikler kontinuerlig våre systemer til å ha enda bedre termiske egenskaper, bedre lydreduksjon, lufttetthet samt miljøegenskaper er en viktig del av vår innovasjon.
I Norge markedsfører og selger vi to brands; WICONA og Sapa.

Håvard Vasshaug
Design Technology Specialist, Bad Monkeys
Håvard Vasshaug
Design Technology Specialist, Bad Monkeys

Bad Monkeys er et globalt nettverk av firma og personer som bistår bedrifter med en rekke tjenester innen automatisering av bygningsrelaterte data og prosesser. Parametrisk modellering, analyse, datavalidering og -visualisering, utvikling av automatiseringsverktøy og implementering av nye prosesser er noe av det de hjelper sine kunder med.
 
Håvard Vasshaug er sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har jobbet med BIM siden 2005. Han har vært ansatt hos ingeniørkontorer og programvareleverandører før han i 2013 ble Dark Arkiteters første Digital Design Manager. I 2015 gikk ferden til Snøhetta som Design Technology Manager og i dag jobber han fulltid i Bad Monkeys som han var med på å starte i 2014.

Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen