Digital konferanse

Boligmarkedet

Boligbransjen er som mange andre rammet av koronautbruddet, og nye faktorer skaper usikkerhet. Hvordan vil pandemien påvirke transaksjonsvolumet og boligprisene fremover, og hvordan vil bolighandelen utvikle seg i takt med den økende arbeidsledigheten? Byrådet i Oslo har nå lansert sine planer for en tredje boligsektor i hovedstaden. Hvordan blir markedet påvirket av slike nye initiativ?

BOLIGMARKEDET – SISTE NYTT OG BEST PRAKSIS vil belyse viktige temaer innen regelverk, prosesser, offentlige krav og nye løsninger. Den vil også se nærmere på påvirkningen av koronapandemien på boligmarkedet, hva som preger dagens boligøkonomi og kundeatferd, og hvordan du best holder liv i prosjektsomsetningen.

Se konferansen når du vil, hvor du vil. 
Du velger helt selv når og hvor mange ganger du ønsker å se konferansen. Du kan også navigere i sendingen og se hele evt deler av den.

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen