Boligdagene 2024 18. - 19. april 2024 Strømstad Spa

Boligdagene 2024

Boligdagene 2024 samler bransjens nøkkelpersoner, nå i sitt ellevte år. Vi setter igjen fokus på det norske boligmarkedet, utforsker aktuelle trender og kartlegger veien videre.

I en tid med renteoppgang, økte strømpriser og utfordrende prisvekst befinner mange boligkjøpere seg i en avventende posisjon, og salget av nye boliger har bremset opp. Samtidig står boligutviklere overfor betydelige utfordringer på grunn av flytende renter, og noen ser seg nødt til å selge eiendommer, mens andre går konkurs. Men det er nettopp i krisetider at de som omfavner endring og oppdager nye muligheter, blir morgendagens vinnere. Hvordan navigere i et uforutsigbart marked og gjøre utfordringer om til muligheter? Hva definerer vellykkede boligprosjekter, hvordan skape banebrytende konsepter og sikre en konkurransefordel?

Hvis du er nysgjerrig på fremtiden til det norske boligmarkedet og ønsker å ruste deg for den kommende utviklingen, er Boligdagene 2024 den avgjørende arenaen.

Bli med oss i Strømstad 18.–19. april, og ta del i diskusjonen om innovative og lønnsomme boligprosjekter. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og møte mange andre bransjekollegaer i Strømstad!

Program

Speakers

Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen