gld.jpg

Bildetekst:
JURYEN: Tone Tellevik Dahl, Fikk Hoven, Gunnar Bøyum, Katrine Belsvik og Carine Bjørvik Andersen (ikke på bildet) er juryen til Cityglød.

Jakter unge talenter til Cityglød

Nok en gang skal Cityglød deles ut til unge talenter i eiendomsbransjen.

Vippa-ildsjel Kaja Skovborg-Hansen. Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic. Bonums Espen T. Lundkvist og Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm. De har alle vunnet den årlige prisen Cityglød, som deles ut under Citykonferansen. Nå jakter juryen på nye kandidater til årets pris.

– Vi vil ha flere kandidater. Dette er en bransjepris som ikke stiller krav til utdanningen. Det er en bred pris som skal få frem bredden hos de unge i eiendomsbransjen. Men det er et tydelig krav om at kandidatene skal utgjøre en forskjell for bransjen, sier Gunnar Bøyum, adm. direktør i Aspelin Ramm.

Han er sammen med Tone Tellevik Dahl Norsk Eiendoms representanter i juryen, som også består av Carine Bjørvik Andersen fra Estate Kunnskap og styremedlemmene i Ung i Næringseiendom, Katrine Belsvik fra AB Invest og Frikk Hoven fra DNB Næringsmegling.

Jurymedlemmene mener fjorårets vinner, Kaja Skovborg-Hansen, fra Vippa, er en slik person som har bidratt til noe ekstraordinært for byen. De understreker at juryen ønsker så mange gode kandidater som mulig. Samtidig er Gunnar Bøyum opptatt av rekrutteringen til eiendomsbransjen.

– Det er et hav av muligheter i eiendomsbransjen. Det er mange oppgaver som skal løses til det beste for samfunnet og vi ser etter kreative mennesker som kan se den triple bunnlinjen, sier Bøyum.

Adm. direktør i Norsk Eiendom, Tone Tellevik Dahl sier mange har et inntrykk av at eiendomsbransjen består for det meste av godt voksne menn. Hun mener bransjen har utviklet seg enormt mye de seneste årene, og blitt både mer seriøs, kreativ og teknologidrevet.

– Men vi er en bransje som trenger de nye talentene som kan drive bransjen videre fremover, sier Tellevik Dahl.

Gunnar Bøyum mener også det har skjedd en positiv utvikling i bransjen.

– Ledere har i større grad stillingene sine på sine egne meritter og ikke basert på sine familienavn, sier Bøyum.

Tips til kandidater kan sendes på e-post til carine@estatemedia.no. Ifølge statuttene skal prisen Cityglød skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Citykonferansen blir normalt arrangert på begynnelsen av året, men pandemien har bidratt til en utsettelse av arrangementet. Det er fortsatt ikke avklart når konferansen for 2021 går av stabelen.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen