Investorer

Investorer sultne på mer norsk eiendom

Det internasjonale markedet for eiendom er brennhett, og investorenes førstevalg er land som kan tilby stabilitet og vekst. Norge er blant favorittene.

Ett av verdens rikeste land, med en voksende og høyt utdannet befolkning, pluss politisk stabilitet – dette gjør Norge til et av verdens tryggeste, og dermed mest attraktive, eiendomsmarkeder å investere i akkurat nå.

 

Hva kan vi forvente oss i 2021?

Konferansen Investment Market har samlet et internasjonalt ekspertpanel for å diskutere investeringsappetitten blant Private Equity-fond, syndikater, børsnoterte eiendomsgiganter og nye finansielle investorstrukturer. Hva vi kan forvente oss i 2021, og hvilke aktivaklasser er mest lovende på vei inn i det vi alle håper er en post-Corona hverdag?

Samtalen ledes av CEO Nick Laird fra Anvil, en lokal partner for internasjonale aktører i finansverdenen.

 

«Internasjonale investorer er ikke veldig glade i for mye spenning! Derfor er Norge perfekt.»  Nick Laird, Anvil

 

Ekspertpanelet

Panelet består av investorer i eliteklassen:

Zsolt Kohalmi har lang erfaring med investeringer i Norge og er i dag Global Head of Real Estate i det ledende europeiske forvaltningsselskapet Pictet. Mark Crowther er direktør i Pears Partnership Capital, et familieeiet investeringsselskap med store interesser i Skandinavia.

Stuart Keith fra Oaktree Capital Management forvalter investeringer over hele verden, og har tidligere erfaring med Norge gjennom sin tidligere arbeidsgiver Partners Group. Fra Madison International Realty kommer Managing Director Matthias Cordier. Selskapet har i tillegg til internasjonale prosjekter investert i norske eiendommer; blant annet majoriteten av bygulvet i Bjørvika, hovedkvarteret til Equinor på Fornebu og kjøpesenteret Steen og Strøm.

Chris Zlatarev er direktør i HIG Capital International, et selskap med eierinteresser i blant annet Aker Solutions-bygget i Stavanger og i Raufoss Næringspark.

 

Investment Market er en digital konferanse i serien Connect. Få med deg disse internasjonale aktørene på vår digitale konferanse 11. mars.

Les hele programmet her

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen