IMG_6645.jpg

Bildetekst:
CITYGLØD: Kathrine Belsvik vant Cityglød under Citykonferansen.

Hun vant Cityglød-prisen

Leder for Ung i Næringseiendom og markedsansvarlig i AB Invest, Katrine Belsvik stakk av med eiendomsbransjens pris for unge talenter.

Prisen, som skal hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen under 35 år, ble delt ut for sjette gang under Citykonferansen på hotellet The Hub i Oslo torsdag kveld. Prisen deles ut samarbeid med Ung i næringseiendom, bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate Media.

– Årets vinner har et brennende engasjement knyttet til alt eiendomsbransjen løser og skal løse. Årets vinner engasjerer seg i stort og smått og er ikke redd for å ta i et tak. Årets Cityglød-vinner er Kathrine Belsvik, sier juryleder Tone Tellevik Dahl.

– Shit!, var Kathrine Belsviks første reaksjon før hun skyndet seg og takket både juryen og arbeidsgiver Anders Buchardt, som har dyttet henne fremover og oppfordret henne til å bli med i blant annet i styret i Ung i Næringseiendom.

– Jeg vil også takke Ung i Næringseiendom, det er jo et styre på ni stykker som jobber utrolig mye, så det er en heder til alle dere i styret også, så tusen takk, sier Belsvik.

De to andre nominerte til Cityglød-prisen var Frede Lundenes Fardal i Newsec Maps og Lise Weltzien i Plan- og bygningsetaten i Oslo.

Om Katrine Belsvik skriver juryen:

Katrine Belsvik (32) har blitt et kjent ansikt og et viktig forbilde for de unge i eiendomsbransjen. Allerede under studiene begynte hun en 50% stilling i AB Invest, der hun i 2016 ble fast ansatt som markedsansvarlig. I et lite selskap er hun en viktig brikke for alle ledd i prosessen; fra konseptualisering til salg av prosjekter som eksempelvis Fyri. Katrine er uredd, og engasjerer seg i eiendomsfaget utover sin egen arbeidsplass. Hun har siden 2018 vært styremedlem i Ung i Næringseiendom, hvor hun i 2022 ble styreleder. Med over 3000 medlemmer har Belsvik en viktig stemme hun bruker aktivt for å tale de unges sak til resten av bransjen. Hun har også styreverv i Eiendomstalenter og er for tredje året på rad konferansier for Citykonferansen i 2024. Juryen er imponert over ansvaret hun tar, profilen hun er blitt, og gleder seg til å følge henne videre.@

Juryen til Cityglød-prisen består av Tone Tellevik Dahl (adm. direktør i Norsk Eiendom), Malene Tunold (daglig leder i Eiendomstalenter), Johan Biermann Knudsen (styremedlem i Ung i Næringseiendom), Øystein F. Thorup (adm. direktør i Avantor og Carine Bjørvik Andersen (Estate Media).

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen