Bildetekst:
CITYGLØD: Ragnhild Pedersen Foss stakk av med Cityglød 2022.

Hun vant Cityglød 2022

Arkitekt Ragnhild Pedersen Foss i DARK Arkitekter Cityglød 2022, prisen som skal hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen.

Det er under middagen på Citykonferansen at den årlige prisen Cityglød deles ut av Estate Media, Ung i Næringseiendom og Norsk Eiendom. I år var det arkitekt og partner Ragnhild Pedersen Foss i DARK Arkitekter som stakk av med prisen,

– Juryen ser hennes brennende engasjement for faget og hennes evne til å tenke nytt om en mer bærekraftig urbanisering. Ragnhild benytter seg av sin stemme i debatten, og engasjerer seg utover det rent arkitektfaglige arbeidet. Hun har vært bidragsyter i torginitiativet og engasjert seg i plassering av havnevirksomhet i Oslo. Hun har vært involvert i fremtidsrettede prosjekter som Sognsveien 80-90 og Agropolis i Mjøndalen, skriver juryen i sin begrunnelse.

Cityglød deles ut for å hedre unge og lovende talenter under 35 år med tilhørighet i eiendomsbransjen. Nominerte til prisen må ha vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfaget, samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Foss har en master i arkitektur fra NTNU og har siden da engasjert seg i prosjekter med fokus på bærekraftig utvikling. Hun begynte i DARK Arkitekter i 2017 og jobber mye med tidligfase av konseptutvikling. Hun har også engasjert seg i en rekke prosjekter for fremtidsrettet by- og samfunnsutvikling, blant andre i Torginitiativet og Torguka for Youngstorget i Oslo. I DARK Arkitekter (del av DARK Design Group) jobber hun mye med tidligfase av konseptutvikling.

Jubel over prisen.

- Ragnhild har vist et stort engasjement og et hjerte for faget fra dag én. Hun har vært en viktig bidragsyter i flere spennende prosjekter, og en rollemodell både internt og blant miljøet. Jeg setter pris på at Cityglød løfter frem ekte talenter – ikke bare de som er ute og skriker høyest, men også de som oppriktig brenner for faget og for samfunnets beste, sier Arne Reisegg Myklestad, CEO i DARK Arkitekter

Tidligere vinnere er Vestres Jan Christian Vestre (før han ble næringsminister), Vippa-ildsjel Kaja Skovborg-Hansen, Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic, Bonums Espen T. Lundkvist og Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm.

Juryen består av Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Gunnar Bøyum (Aspelin Ramm), Ingvild J. Roald (Ung i Næringseiendom), Johan B. Backe (Ung i Næringseiendom) og Carine Bjørvik Andersen (Estate Media).

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen