bergen-brunsj-isabel-liten-2-692x519

Bildetekst:
Foto: Isabel Dosthe er driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS, hvor hun har ansvaret for blant annet Bergen Brunsj.

Her er vinneren av CityGlød Bergen

- Isabel Dosthe har vært med på å løfte bygulvet i Bergen ved å bistå eiendomsaktørene å skape unike og økonomisk bærekraftige serveringskonsepter i førsteetasjene, uttaler juryen.

CityGlød er en pris som gis til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Det er andre gang CityGlød Bergen deles ut, og de nominerte var Isabel Dosthe (driftssjef i Røynstrand Jacobsen),Silje Klepsvik (daglig leder i Kaleidoscope Nordic) og Dagfinn Edvardsen (gründer og daglig leder i proptech-selskapet Really).

Prisen ble delt ut under Citykonferansen Bergen på Grand Hotel Terminus torsdag kveld, og vinneren ble Isabel Dosthe. Hun har vært med på å løfte bygulvet i Bergen ved å bistå eiendomsaktørene å skape unike og økonomisk bærekraftige serveringskonsepter i førsteetasjene som er åpne for publikum.

Dosthe er utdannet sommelier, og driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS, hvor hun har ansvaret for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Vinbaren – vin & pintxos i Kaigaten.

Røynstrand Jacobsen har utviklet flere populære steder, som har skapt store verdier i områder hvor det har vært få eller ingen tilbud tidligere. På bakgrunn av suksessen i Bergen, er Isabel og Røynstrand Jacobsen trukket inn som rådgivere i flere store eiendomsprosjekter i hele landet, som for eksempel Økern Portal i Oslo og Drammen Helsepark.

– Isabel er en leder med et brennende engasjement og positiv innstilling. Hun tenker strategisk og økonomisk, samtidig som hun går foran som et godt eksempel ved å ta vakter på gulvet sammen med sine ansatte. Dette har ført til at restaurantene og utestedene går godt, heter det i juryens begrunnelse.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen