Bildetekst:
FJORÅRETS VINNER: Telegrafen vant Cityprisen 2021. Her representert ved Peter Malling.

Her er de nominerte til Cityprisen 2022

Nå er kandidatene til Norge gjeveste eiendomspris klare.

I 24 år har bransjeforeningen Norsk Eiendom delt ut Cityprisen under den årlige Citykonferansen i Oslo. Nå har juryen gått gjennom prosjekter fra hele Norge og funnet frem til de nominerte til Cityprisen for 2022, som er den 25. i rekken. Prisen deles ut under middagen på Citykonferansen den 29. mars i år.

Økern Portal, Lørenfaret 1 Oslo

«Oslo Pensjonsforsikring ville skape både et kontorbygg av internasjonal klasse og et møtested for nabolaget Økern i Oslo. Økern Portal er et innholdsrikt og nytenkende prosjekt, som utforsker nye metoder og løsninger i hele spennet fra teknologi til medvirkning, drift og bruk. Taket er et særlig spennende tiltak - både med tanke på bærekraft, tilbud til lokalbefolkningen og muligheter for rekreasjon», skriver juryen om kandidaten.

Rebel, Universitetsgaten 2 Oslo

Rebel.

«Midt i Oslo sentrum ville Entra gjenbruke et bygg som bidrar til aktivitet og byliv i sentrumskjernen. Gjennom ombruk og kreativ transformasjon er lukkete kontorarealer og kjellere omformet til et kraftsenter for IT og teknologi, med helt nye modeller for sambruk og fleksibilitet. Bygget åpnes opp mot flere sider og har dermed fått en helt ny tilgjengelighet. Store mørke arealer har ved kreativ programmering fått ny bruk og aktiviteter» skriver juryen om Rebel..

Kulturhuset, Vaskerelven 8, Bergen

Kulturhuset.

«Yngvill Nydal og Ingolf Sundfør Dahm ville omgjøre en fragmentert og utdatert eiendomsmasse til et samlingssted for kultur, i smørøyet av Bergen sentrum. Prosjektet rommer 3500 kvadratmeter gulvflate fordelt over fire etasjer. Her finnes det blant annet tre scener, tre barer, restaurant, galleri, møtelokaler, kontorer og en stor takhage med servering. Eierne har vist en særlig kreativ tilnærming og engasjement for driftsmodeller og aktivisering», skriver juryen om kandidaten.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen