Gunnar-Byum.jpg

Bildetekst:
BLE HEDRET: Gunnar Bøyum hadde vært pensjonist i fire dager da han ble hedret under Eiendomsdagene.

Gunnar Bøyum ble Årets navn

Gunnar Bøyum ble kåret til Årets navn under Eiendomsdagene 2023 på Norefjell.

Det var i tøff konkurranse med Höegh Eiendoms sjef Eirik Thrygg og styreleder Ingolv Høyland i Reitan Eiendom at Gunnar Bøyum stakk av med prisen Årets navn under Eiendomsdagene 2023.

Juryen består av Antonella Stokstad fra Estate Media, Olav Løvstad fra DNB, Øyvind Johan Dahl fra Newsec, Lars Even Moe fra UNION og Olav Selvaag.

– Årets vinner er en person som har vært med på det meste. Han har vært med på å håndtere både oppturer og nedturer i økonomien gjennom en lang karriere i ulike roller i eiendomsbransjen. Jeg har personlig hatt gleden av å samarbeide med han i ulike roller i nær 25 år. Det er en stor ære og glede for meg å invitere Gunnar Bøyum til å komme opp for å motta prisen som Årets navn i 2023, sa Olav Selvaag da prisen ble delt ut.

Om årets navn

Årets navn skal være en person i det norske eiendomsmarkedet som har markert seg i Norge/Norden det siste året gjennom betydelig engasjement, initiativ, handlingskraft og nyskapning. Årets navn kan komme fra alle eiendomsrelaterte fagområder, har vært synlig offentlig og bidratt til økt forståelse for at eiendomsbransjen bidrar til verdiskapning i samfunnet.

Det var en ydmyk Gunnar Bøyum som mottok prisen. På spørsmål om hva han er mest stolt av etter sin tid i eiendomsbransjen, trakk Bøyum frem en spesiell leiekontrakt.

– Det er da vi leide ut over 5.000 kvadratmeter for én krone. Det var under flyktningkrisen, da barn og unge sov ute på Tøyen, sier Bøyum.

Han stilte lokaler til rådighet og mener det er den beste leiekontrakten han har inngått.

Bøyum har også vært opptatt av å få unge talenter til å velge eiendomsbransjen, og har dratt i gang Aspelin Ramm-prisen, som går til den beste masteroppgaven innenfor eiendomsfagene. Hans Aspelin Ramm, hvor han nå har forlatt sjefsstolen som følge av at han har gått av med pensjon, står også bak et sommerjobbprogram sammen med Sweco. I tillegg har Bøyum vært sentral i prisen Cityglød, som skal løfte unge talenter som jobber i eiendomsbransjen.

«Gunnar Bøyum har gjennom mange år vist et brennende engasjement for god byutvikling og bærekraftig verdiskapning. I tillegg har han vært en svært dyktig leder med fokus på å motivere og løfte frem unge talenter», skriver juryen om Bøyum.

Her kan du høre Gunnar Bøyum i podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne. Du kan også abonnere på podcasten der du vanligvis hører på podcaster:

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen