Ant og stein

Eiendoms­ konferanser ­ i koronaens tid

Det siste året har vært tøft for alle aktørene i eiendomsbransjen, ikke minst for oss som arrangerer konferanser. Med den nye bølgen av smitte vi opplever nå, og tilhørende restriksjoner, betyr det at alle konferanser frem til slutten av januar 2021 vil bli avholdt digitalt.

 

Suksess med Connect og Hjemmekontoret

Det sies at kriser tvinger frem innovasjon og omstillingsvilje, og Estate Kunnskap har møtt utfordringen ved å skape nye produkter slik at vi fortsatt skal kunne tilby bransjen kunnskapsutveksling og faglig oppdatering på høyt nivå.

 

Med serien «Hjemmekontor med Estate Kunnskap» arrangerte vi digitale møter med dyktige og engasjerte bransjeaktører som Nejra Macic, Frederik Selvaag, far/datter Koteng og Anne Sofie Bjørkholt.

Da alle våre fysiske konferanser måtte flyttes eller avlyses, lanserte vi digitale konferanser i en serie vi kalte Connect. Med temaer som Retail: Die or SurviveBoligmarkedet og Trender som endrer eiendomsbransjen for godt har det vært en nyttig, lærerik og morsom erfaring. Den digitale plattformen tillater å snakke på en direkte og enkel måte med foredragsholdere fra hele verden – fra Johannesburg og Ryan Jans fra WeWork, til Stockholm eller Amsterdam med Thimon de Jong fra Whetston og Cees van de Spek fra The Edge.

 

Aktuelle konferanser

Vår konferansekalender denne vinteren er spekket av mange spennende konferanser, for eksempel Eiendom & TeknologiCitykonferansen og ikke minst Eiendomsdagene 2021.

 

Digitale konferanser

Vi tilbyr nå digital kunnskap til hele Norge – fra Hammerfest og Bodø til Kristiansand og Halden.  Vi jobber nå for å oppdatere våre nettsider slik at det snart vil bli mulig å finne en «Connect Store» på estatekunnskap.no, der vi tilbyr et bredt utvalg av digitale konferanser.

 

Se alle våre konferanser her.

 

Vi vil høre fra deg
Til tross for en utfordrende situasjon har vi mye spennende foran oss, og det dukket stadig opp spennende ideer og nye initiativ. Følg derfor gjerne oss på estatekunnskap.no, og send oss dine innspill, tanker og tilbakemeldinger. Vi liker alltid å høre fra bransjen og setter pris på at mange heier på oss! Vi ses snart til konferanse!

 

 

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen