Bildetekst:
Anne Helene Mortensen i DNB Næringsmegling og Halvor Alexander Krafft i Nærsenter Utvikling

Eiendomsforvaltning etter korona

Det siste årets utfordringer med korona og påfølgende krav til smittevern, har tvunget frem helt nye måter å arbeide på. Både kontorbedrifter, butikker og kunder har blitt nødt til å omstille seg. Hva blir konsekvensene av alle disse endringene for gårdeiere og eiendomsforvaltere? Det er ett av temaene som blir diskutert på konferansen Eiendomsforvaltning 2020 den 15. oktober i Oslo.

«Vår erfaring med korona er at vi har fått sjansen til å bli enda bedre kjent med flere av leietakerne våre.»

Det sier adm.dir. Halvor Alexander Krafft i Nærsenter Utvikling, og fortsetter: «Vi har satset på å finne løsninger i samarbeid med de som leier hos oss, fremfor å vifte med kontrakter og peke på forpliktelser. Sunn fornuft fremfor jus. Og så har vi strukket oss langt for å imøtekomme initiativ som kommer fra leietakerne selv.»

DnB Næringsmegling gjennomførte nylig en undersøkelse som viste at over 90 prosent av de største kontorbedriftene mente den økte bruken av hjemmekontor ville vedvare, også etter at korona ikke lenger var en trussel. Bedre fleksibilitet for ansatte som har en hektisk hverdag med jobb og familieliv, trekkes frem som en av hovedgrunnene. Endringene har allerede fått merkbare konsekvenser:

«Vi ser eksempler nå på at noen av gårdeierne gjør grep, ved for eksempel å dele opp de store møterommene i mindre enheter i en felles møteroms-pool, som er bedre egnet til digitale møter.» Det sier adm.dir. Anne Helene Mortensen i DNB Næringsmegling, som samtidig mener det er viktig å fortsatt gjøre arbeidsplassen attraktiv slik at leietakerne også ønsker å reise inn til kontoret når de har mulighet:

«Det er så mye vi går glipp av ved å sitte hver for oss. I mange bedrifter er samspillet mellom kollegaer og det sosiale i arbeidshverdagen det som bygger kultur og holder produktiviteten og kreativiteten oppe.»

Anne Helene Mortensen i DNB Næringsmegling og Halvor Alexander Krafft i Nærsenter Utvikling møter du på konferansen Eiendomsforvaltning 2020, i en samtale ledet av Thorvald Nyquist fra Deloitte Legal. De vil diskutere på hvordan man som eiendomsforvalter kan opprettholde en høy grad av kvalitet og service også i krisetider, og hvilke forpliktelser gårdeiere og leietakere har ifølge husleieloven.

Har du ikke meldt deg på Eiendomsforvaltning 2020? Registrer deg her.

Digital billett

Nå tilbyr vi også digitale billetter til våre kommende dagskonferanser til redusert pris. Velg mellom ordinær billett og digital billett ved bestilling. Digital konferanse vil bli tilgjengelig to virkedager etter den fysisk avholdte konferansen.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen