Bildetekst:
ÅRETS VINNER: Næringsminister Jan Christian Vestre vant Cityglød 2021 for sitt arbeid med møbelprodusenten Vestre.

Jakter på de unge talentene i eiendomsbransjen

Jan Christian Vestre vant Cityglød 2021. Nå jakter juryen kandidater for neste års pris for unge talenter i eiendomsbransjen.

Det er under den årlige Citykonferansen at prisen Cityglød deles ut fra Ung i næringseiendom, bransjeforeningen Norsk Eiendom og Estate Media. Prisen går til en ung person som har bidratt til at bransjen våger å utfordre det bestående, skape bedre løsninger for kundene og som utvikler gode samfunn. Tidligere vinnere er Jan Christian Vestre, Vippa-ildsjel Kaja Skovborg-Hansen, Prognosesenterets sjeføkonom Nejra Macic, Bonums Espen T. Lundkvist og Mesh Norway-gründerne Anders Mjåset og Karl Kristian Wickstrøm.

Nå jakter juryen på kandidater til neste års pris.

– Det er mange unge og dyktige der ute som har vært med på å bidra positivt til eiendomsbransjen og byutviklingen. Vi ønsker å få inn navn og kandidater som utgjør en forskjell for bransjen, sier adm. direktør Gunnar Bøyum i Aspelin Ramm.

Han er opptatt av at Cityglød-prisen får frem bredden hos de unge i eiendomsbransjen.

– Som bransje ser vi etter de unge talentene. Unge folk som bidrar positivt til å utvikle eiendom som bransje og plassere bransjen positivt som bidragsyter i et samfunnsmessig perspektiv. Det er morgendagens kandidater. De ønsker vi å finne. Fjorårets vinner ble for øvrig næringsminister, så der traff vi vel sånn noenlunde, sier Gunnar Bøyum.

– Vi ser etter unge aktører som jobber i hele næringskjeden, alt fra arkitekter og offentlige saksbehandlere til folk som viser lederegenskaper i eiendomsbransjen eller som går nye veier. De litt nye nysgjerrige hodene som hjelper oss til å gå videre som bransje. De må samtidig ha rukket å levere. Dette er ikke en pris for en god idé, men for de som har hatt gode idéer som det blir noe av, sier Tone Tellevik Dahl, leder av Norsk Eiendom.

Tips til kandidater kan sendes på e-post til carine@estatemedia.no. Ifølge statuttene skal prisen Cityglød skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen