Bildetekst:
TJUVHOLMEN: Nordic Investment Day arrangeres den 19. august på Tjuvholmen.

Topper laget med Nordic Investment Day

Estate kunnskap lanserer fagarenaen Nordic Investment Day den 19. august i samarbeid med Selvaag og partnere som Pangea, Malling, Anvil, Grette, Link Arkitektur, Rambøll og Onepark.

– Endelig kan vi treffes igjen, sier Stein Ove Ødegård, leder av Estates konferansevirksomhet Estate kunnskap.

Hans avdeling er klar for å arrangere konferanser som Citykonferansen, Boligdagene, Eiendomsutviklingsdagene og Eiendomsdagene i andre halvår etter å ha vært tvunget til å holde «butikken stengt» i en lang pandemi. I tillegg lanseres nyvinningen Nordic Investment Day i tett samarbeid med Selvaag den 19. august på Tjuvholmen. Nordic Investment Day har nordisk investorfokus, med fagfrokoster og faglunsjer og en avslutningsfest på takterrassen til The Thief.

– Vi har i samarbeid med Selvaag plukket de aller beste stedene til denne dagen. Frokost på The Salmon eller Sjømagasinet, og lunsj på New Dehli eller Bølgen & Moi. Nordic Investment Day skal være en god fag – og nettverksarena for de som interesserer seg for det nordiske markedet. Vi er heldige som har fått med oss Bård Bjølgerud som sammen med sine gjester skal dra oss gjennom det nordiske transaksjonsmarkedet. Vi kan også skilte med Nick Laird fra Anvil, som har invitert inn internasjonale investorer som kjøper og selger eiendom i Norden. I tillegg jobber vi med Link Arkitektur og Rambøll som vil stille med spennende temaer til hhv frokost og lunsj. Selvaag inviterer også til vorspiel på Astrup Fearnley-museet, sier Ødegård.

– Vi har fått med oss noen veldig gode og kompetente partnere på denne dagen. Selvaag Eiendom, Pangea, Malling & Co, Anvil, Advokatfirmaet Grette, Link Arkitektur, Rambøll og Onepark borger for en veldig spennende dag med noen veldig interessante mennesker. Og vi har allerede merket på interessen for denne dagen at kunden våre at folk gleder seg til endelig å møtes igjen. Tjuvholmen vil jo være en perfekt ramme for dette arrangementet også, sier Jan Erik Pedersen, kommersiell direktør i Estate Media.

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om våre konferanser med eiendomsrelaterte temaer.

    Til toppen